Om Rygge Rørleggerservice

Vi utfører alle typer oppdrag der det er behov for rørlegger. Alt fra små til større prosjekter.​

Rygge Rørleggerservice bistår med fagmessig utført arbeid på både små og større prosjekter.

Vi har i dag 7 ansatte med lang erfaring og solid utdannelse. Vår forretningsidé bygger på å kunne levere riktig vare til rett tid og konkurransedyktige priser, med kvalitet som et krav. Vi legger vekt på oppdatert produktkunnskap, med kjennskap til applikasjoner, for best mulig forståelse av våre kunders behov.

Vi utfører service- og rørleggerarbeid både på privat- og bedriftsmarkedet. Vi løser alt innen kjøkken, bad og våtrom, enten du skal pusse opp eller bygge helt nytt. Vi leverer og monterer alt innen vannbåren varme, varmepumper (luft/vann og vann/vann), sprinkleranlegg, kjøleanlegg, pumpestasjoner (enkle eller doble pumper), sanitæranlegg, og utvendig vann og avløpsledninger.

Godkjente håndverksmester

Mesterbrev gir deg som kunde en trygghet på at firmaet har fagkompetanse og er en seriøs yrkesutøver. Arbeid gjort av en mester bygger på gode håndverkstradisjoner, sikrer fagmessig utført arbeid og riktig bruk av teknikker.

Rygge Rørleggerservice er sentral godkjent

Sentral godkjenning er en kvalitetsordning som beskriver faglig kompetanse, rutiner for kvalitetssikring og seriøsitet i foretaket. Sentral godkjenning er en vurdering av foretakets kvalifikasjoner vurdert opp mot kravene i byggesaksforskriften (SAK10) kap 9-11.
Rygge Rørleggerservice AS på oppdrag på Larkollen

VVS Eksperten på Rygge

Vi er en del av den landsdekkende rørleggerkjeden VVS Eksperten med små, mellomstore og store bedrifter over hele landet.

Vårt nedslagsfelt

Rygge Rørleggerservice holder til på Stasjonsveien 10 i Rygge, og har her en sentral lokalisering i Østfold. Hovedmengden av våre oppdrag, skjer i dag rundt Rygge, Moss, Våler og Råde. Vi kommer gjerne innom på befaring og vil være behjelpelige med å finne de beste løsningene til ditt prosjekt.

Behov for rørlegger?

Vi hjelper deg med alt fra små til større prosjekter