Velg en rørlegger du kan stole på!

Rygge Rørleggerservice AS utfører alle typer oppdrag der det er behov for rørlegger. Alt fra små til større prosjekter.​

Vårt fokus er kvalitetsprodukter, ansvarsfulle håndverkere og topp service.

Enten du trenger en ny hånddusj eller skal pusse opp badet finner du det du trenger hos oss. Rygge Rørleggerservice AS bygger på til sammen mer en 50 års erfaring innen rørleggerfaget. Vi har i dag en erfaren stab av teknikere med høye praktiske og teoretiske kunnskaper innen sanitær og varmeanlegg.
Vi hjelper deg meg prosjektering av dine rørleggerarbeider, og gir deg gjerne et uforpliktende prisoverslag.

Vi er en del av den landsdekkende rørleggerkjeden VVS Eksperten med små, mellomstore og store bedrifter over hele landet, fra Lindesnes i sør til Vadsø i nord.

Rørlegger til små og større prosjekter!

Vi er i dag 8 ansatte med lang erfaring og solid utdannelse. Vår forretningsidé bygger på å kunne levere riktig vare til rett tid og konkurransedyktige priser, med kvalitet som et krav. Vi legger vekt på oppdatert produktkunnskap, med kjennskap til applikasjoner, for best mulig forståelse av våre kunders behov.

Som rørlegger ved Rygge, har vi en sentral lokalisering som gjør oss tilgjengelig i hele Østfold. Vi kommer gjerne innom på befaring og vil være behjelpelige med å finne de beste løsningene til ditt prosjekt.

Våre rørleggere bistår med:

Kjøkken, bad og våtrom

Vi løser alt innen kjøkken, bad og våtrom. Vi er din samarbeidsparter om du skal pusse opp eller bygge helt nytt.

Behov for rørlegger?

Vi hjelper deg med alt fra små til større prosjekter