Rørlegger Moss

Gi ditt våtrom vedlikeholdet det fortjener – bestill din rørlegger i Moss i dag! Av oss får du hjelp når du virkelig trenger det. For å sikre et godt resultat, bestill rørleggere med lang erfaring og bred kompetanse.

Håndverksmester

Mesterbrev gir deg som kunde en trygghet på fagkompetanse og seriøsitet. Arbeid gjort av en mester bygger på gode håndverkstradisjoner, sikrer fagmessig utført arbeid og riktig bruk av teknikker.

Sentral godkjent

En kvalitetsordning som beskriver faglig kompetanse, rutiner for kvalitetssikring og seriøsitet. En vurdering av foretakets kvalifikasjoner vurdert opp mot kravene i byggesaksforskriftene.

Vårt nedslagsfelt

Rygge Rørleggerservice holder til på Rygge, og har her en sentral lokalisering i Østfold. Hovedmengden av våre oppdrag, skjer i dag rundt Rygge, Moss, Våler og Råde.

Om Rygge Rørleggerservice i Moss

Våre rørleggere er sertifiserte og innehar alle godkjenninger som kreves for å utføre prosjekter for deg, enten det gjelder privat eller næringssammenheng.

Vi tar på oss oppdrag over store deler av Østfold. Med en sentral lokalisering i Rygge, er det naturlig at hovedmengden av våre oppdrag i dag skjer rundt Rygge, Moss, Våler og Råde. Våre rørleggere har lang erfaring og bred kompetanse, og vi er opptatt av å sikre et fagmessig godt utført arbeid, bygget på gode håndverkstradisjoner og riktig bruk av teknikker. Vi jobber for å opprettholde en gjennomsiktighet i alle våre prosjekter. Slik at du alltid vet hvor langt i prosessen vi har kommet, og hvilken pris du betaler for tjenesten.

Vi gir oss ikke før du er fornøyd med jobben, og vi leverer arbeid og produkter av svært høy kvalitet, hver gang. Vi utfører både store prosjekter som totalrenovering av våtrom, samt mindre serviceoppdrag som lekkasjer eller utskiftning av mindre komponenter.

Rørlegger Moss

Vi leverer kvalitet i alle våre tjenester

Vi kjenner rør, kunnskap om bruksområder og kvalitetskrav. Dermed kan vi også sikre deg produkter av høy kvalitet og med lang levetid, slik at du skal slippe å bruke mer penger enn du må på ditt våtrom.

Det er ikke bare på produkter vi har kunnskap som kan spare deg for utgifter, men også på gode og smarte løsninger. Vannbåren varme sørger for jevn fordeling av varme og skåner strømregningen din. Vi kan også rådgi deg ved valg av varmepumpe til ditt hjem. Dette vil spare både kostnader og miljø.

Ønsker du å gjøre større endringer i hjemmet ditt, kan vi guide deg gjennom både store og små prosjekter, takket være lang erfaring. Vi er godt kjent lokalt i Moss og tar på oss oppdrag i hele regionen.

Vår kunnskap og erfaring gir trygghet i ditt hjem

Vi kjenner selvsagt også til risikoen for vannskader. Vannskader er svært ofte dyre å reparere, men heldigvis kan du selv ta grep for å unngå dette. Spør oss gjerne om elektriske vannstoppere, og hvordan disse kan skape trygghet i ditt hjem i Moss.

Viktigheten av et solid og trygt røranlegg er kanskje ikke noe alle tenker på, men som vi setter høyt i vårt arbeid. Rør kommer i ulike former og typer, og det er ingen selvfølge at du som privatperson skal kunne velge rett. Her hjelper vi deg med å ta gode og riktige valg for fremtiden.

I tillegg til å vite hvilke produkter du bør velge, har vi lang kunnskap om vedlikehold av alle produktene vi monterer. Dette inkluderer alt fra membran til sluk. Vi gir deg våre beste tips og råd, eller gjennomfører vedlikeholdet for deg når dette trengs.

Behov for rørlegger?

Vi hjelper deg med alt fra små til større prosjekter